Rogalski Damaschin comunică pentru Casiopeea

/, Media Ro/Rogalski Damaschin comunică pentru Casiopeea
Înscrie-te
Donează
Implică-te

Rogalski Damaschin comunică pentru Casiopeea

Începând din aprilie, Rogalski Damaschin Public Relations gestionează comunicarea pentru Asociaţia Casiopeea, organizaţie care susţine femeile afectate de cancerul de sân. Asociaţia organizează curse şi marşuri roz, având scop strângerea de fonduri pentru achiziţionarea şi donarea de proteze mamare femeilor care au suferit o mastectomie.

Agenţia va gestiona relaţia cu liderii de opinie şi mass-media şi va dezvolta conţinut pentru platforme digitale şi offline, colaborarea având ca obiectiv creşterea vizibilităţii asociaţiei şi a crosului, dar şi atragerea de sprijin public pentru cauza susţinută de Casiopeea.

Peste 16.000 de persoane au participat în ultimii şase ani la crosurile Casiopeea, din fondurile strânse achiziționându-se proteze pentru peste 1.500 de femei care au suferit operaţiide mastectomie.

În fiecare an, peste 8.000 de românce află suferă de cancer la sân, iar 75% dintre ele ajung la extirparea unui sân. Procentul este în continuă creştere, din cauza lipsei de prevenţie: cele mai multe dintre femei află prea târziu de această boală, atunci când operaţia este singura lor opţiune.

Întreaga reuşită a unei operaţii de mastectomie este umbrită de o cicatrice. Atunci când se uită în oglindă, femeile văd cicatricea, dar nu şi povestea din spate, povestea unei învingătoare. Colaborarea noastră cu agenţia Rogalski Damaschin a pornit de la această dorinţă a noastră de a le reda încrederea în sine şi feminitatea. Conceptul creativ propus de agenţie, precum şi strategia ne-au convins am făcut o alegere potrivită şi suntem pe drumul cel bun.”, declara Marina Oţelea, Preşedinta Asociaţiei Casiopeea.

2017-06-28T09:12:30+00:00