Înscrie-te
Donează
Implică-te
Declarație de consimțământ2018-08-23T14:16:48+00:00

Declarație de consimțământ

Prin înscrierea la Crosul Casiopeea sunt de acord ca Asociația Casiopeea să prelucreze datele mele de contact pe care le-am comunicat către Asociația Casiopeea, în scopul desfășurării Crosului Casiopeea și sunt de acord ca Asociația Casiopeea să transmită datele mele cu caracter personal către Rogalski Damaschin Public Relations SRL și Touch Communication S.R.L. în scopul următor:  înregistrări contabile,  desfășurarea Crosului Casiopeea, desemnarea și validarea câștigătorilor și atribuirea premiilor de la Crosului Casiopeea, înregistrarea la Cros, distribuirea tricourilor la Cros, administrarea website-ului și a paginii de Facebook.

Pentru mai multe informații despre modul în care Asociația Casiopeea prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Declarația privind protecția datelor.

Îmi pot revoca consimțământul cu efect pentru viitor în orice moment prin e-mail la adresa casiopeea.contact@gmail.com sau scrisoare la adresa: Asociația Casiopeea – Ethos House, Calea Floreasca 240B, etaj 3, București.

Revocarea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrărilor datelor bazată pe consimțământul exprimat înainte de revocarea acestuia.