Înscrie-te
Donează
Implică-te
Implică-te2018-05-31T12:30:11+00:00

Faceți o donație

Toate donaţiile către Asociația Casiopeea vor fi direcţionate către proiectul beneficiar în sprijinul femeilor victime ale cancerului la sân sau ale copiilor care suferă de cancer.

Click aici pentru a vizualiza şi descărca contractul de sponsorizare!

Puteţi dona prin transfer bancar, în contul RO64RNCB0072124220940001, deschis la BCR Sect.1, precizând Donaţie Asociația Casiopeea în detaliile transferului, sau în numerar, în zilele curselor între orele 8.30 şi 12.00.

PENTRU PERSOANE FIZICE: CONTRIBUȚIA DE 2%

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ

Asociația Casiopeea are un obiectiv important în 2018: susţinerea femeilor cu cancer de sân, prin organizarea Cursei Roz. Pentru a îndeplini acest obiectiv, avem nevoie de TINE.
Aveţi dreptul redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit către o entitate non-profit. Puteţi alege Asociaţia Casiopeea. Facilitatea lui 2% a fost introdusă de statul român, care a hotărât, la fel în restul Europei, ca din impozitul pe venitul realizat în anul anterior, lase 2% la dispoziţia contribuabilului.

Procedura este foarte simplă. Formularele tip pentru 2% trebuie completate, semnate şi depuse la Administraţia Financiară de care aparţineţi.

1. Completaţi formularul 230 (sau Formularul 200)Nu este necesar indicaţi suma, reprezentanţii administraţiei financiare vor face asta pentru dvs.

a. Completați formularul 230 în cazul în care salariul a fost sursa dvs. de venit pentru anul trecut.

b. Completaţi formularul 200 în cazul în care aveţi şi alte surse de venit în afară de salariu (profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţeibunurilor – chirii, drepturi de autor, etc.)

2. Trimiteţi formularul la Administraţia Financiară din zona dumneavoastră. Dacă adunaţi mai multe formulare de la colegi sau prieteni, personalul Casiopeea le poate colecta de la dvs. şi trimite la Administraţia Financiară în numele dumneavoastră. Pentru aceasta, va rugăm ne contactaţi prin e-mail la adresa: casiopeea.contact@gmail.com

Datele de identificare ale ASOCIAȚIEI CASIOPEEA (necesare în completarea formularului)

Denumire entitate: Asociația Casiopeea

Cod de Identificare fiscală: 29165058
Cont Bancar (IBAN): RO64RNCB0072124220940001

Asiguraţi formularul este semnat înaintea depunerii acestuia la Administraţia Financiară. Gestul dumneavoastră poate readuce zâmbetul unui copil bolnav de cancer.

PENTRU COMPANII: CONTRIBUȚIA DE 20%

Și companiile se pot implica pentru a susține cauza Asociației Casiopeea. Conform Codului Fiscal acestea pot dona până la 20% din impozitul de profit, în limita a 3 la mie din cifra de afaceri. Pașii care trebui urmați sunt simpli:

  1. Elaborarea unui contract de sponsorizare, în care menționați suma ce urmează a fi donată.
  2. Completarea Declarației 101 în momentul raportării către Fisc.

Fii Voluntar

Asociația Casiopeea are nevoie de ajutorul vostru pentru a face tot ceea ce ne-am propus. Puteţi deveni voluntar, această este o oportunitate de a participa şi de a sprijini această cauză importantă.

Orice persoană cu vârsta peste 18 ani poate fi voluntară.

Dacă sunteţi interesat, va rugăm ne contactaţi la adresa de mail casiopeea.contact@gmail.com menţionând modul concret în care doriţi implicaţi şi disponibilitatea dumneavoastră de timp.