Un eveniment plin de emoție, cu trei zile înainte de Crosul Casiopeea

//Un eveniment plin de emoție, cu trei zile înainte de Crosul Casiopeea
Înscrie-te
Donează
Implică-te

Un eveniment plin de emoție, cu trei zile înainte de Crosul Casiopeea

Cu trei zile înainte de Crosul și Marșul Casiopeea ediția 2016, cei care fac posibilă această cursă s-au reunit în cadrul unui eveniment plin de emoție, care a avut loc la Institutul Francez București.

Parteneri, colaboratori, voluntari și jurnaliști, cu toții au petrecut câteva ore, aflând ultimele detalii despre cursa de anul acesta și vizionând filmul Haut les coeurs! – o producție din anul 1999 care spune povestea adevărată de curaj a unei tinere femei care află că are cancer la sân în cel mai frumos moment al vieții ei: atunci când este însărcinată.

Printre invitați s-au aflat președintele Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România (CCIFER), François Coste și interpreta Ellie White, ambasadoarea din acest an a Crosului Casiopeea, care le-a împărtășit celor prezenți de ce a ales să se implice în această cauză.

Este o adevărată onoare și o bucurie să știu că împreună putem oferi ajutor supraviețuitoarelor cancerului la sân”, a declarat artista.

Subtitrarea filmului în limba română a fost posibilă cu sprijinul Orange, iar de primirea invitaților s-au ocupat echipele de la Bistro Chez Elvire, Vincon (Rosé Vérité) și Number Wine.

Cursa Casiopeea de anul acesta este posibilă datorită organizatorilor – CCIFER, COSR, Federația Română Sportul pentru Toți – al susținătorilor – Institutul Francez, Ambasada Franței în România – al partenerilor – Grupul Renault, Decathlon, Michelin, Engie, Nestle Fitness – și al sponsorilor – Borsec, Groupama, Kaufland, Up Romania, Orange, L’Oréal, Crédit Agricole, Metro, Finexpert, Regina Maria, Ateliere fără frontiere, Asociatia P.A.V.E.L., Chez Elvire, Fundația Regina Maria și Arta Grafică.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, în parcul Tineretului (intrarea Șincai), începând cu ora 08:30, iar înregistrarea se poate face prin transfer bancar (apăsați aici pentru mai multe informații).

Vă mulțumim că alergați pentru o cauză bună!

2017-05-24T09:07:16+00:00